Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Συνάντηση Αυγερινοπούλου με τον Διευθυντή του ΕΛΓΑ Πατρών, κ. Τσιλιγιάννη

spot_img

Συνάντηση με τον νέο Διευθυντή του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Πατρών, κ. Γιώργο Τσιλιγιάννη, πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία και τον συνεχάρη θερμά για τα νέα του καθήκοντα.

Συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα του ΕΛΓΑ, αλλά και τις πιέσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο Οργανισμός από τις εκτεταμένες καταστροφές που σημειώνονται, λόγω της κλιματικής αλλαγής, ενώ η κα Βουλευτής και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος έθεσε τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης και την ανάγκη προσαρμογής της αγροτικής παραγωγής. Συνομίλησαν, ακόμη, για τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως τις ζημίες στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας (όπως στα χωριά Κοσκινά και Μάγειρα), όπου θα γίνουν οι αυτοψίες μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, την ολοκλήρωση των αυτοψιών στις καμένες εκτάσεις από τις πυρκαγιές του Αυγούστου, αλλά και την έγκαιρη διενέργεια αυτοψιών για τις νεότερες καταστροφές σε καλλιέργειες πατάτας, καρπουζιού, κολοκυθιών και εσπεριδοειδών σε όλο το μήκος του Νομού από τον παγετό. Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε, τέλος, η ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης της Υπηρεσίας με πρόσθετο προσωπικό για την ταχύτερη διενέργεια των αυτοψιών.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα