ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Συνάντηση Γεωργιόπουλου με τον Δήμαρχο Πηνειού Καστρινό


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου και το Δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινό, για τα έργα που θα δώσουν ανάπτυξη στον Δήμο Πηνειού.

Ο κ.Γεωργιόπουλος τόνισε ότι εγκαινιάζεται μια σειρά επαφών με τους δημάρχους του Νομού και η Περιφέρεια προχωρά στην αναμόρφωση του ΕΣΠΑ και στο τέλος του μήνα θα γίνει το Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο. Ο κ. Γεωργιόπουλος, ανέφερε πως με τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Καστρινό συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα όπως ο παραλιακός δρόμος του οποίου η μελέτη είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται η χρηματοδότηση 5 εκ. ευρώ, ενώ παράλληλα σημείωσε πως την ερχόμενη Δευτέρα ο κ. Καστρινός θα έχει συνάντηση με την Περιφέρεια για το έργο του Βιολογικού.

Ακόμα, ο κ. Γεωργιόπουλος, δήλωσε πως έγινε συζήτηση για τις αστικές αναπλάσεις, για την αγροτική οδοποιία καθώς και για το Μουσικό Σχολείο, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι τέσσερα έργα που είχαν εγκριθεί από το Ταμείο Μολυβιάτη, τα δύο από αυτά έχουν ήδη τελειώσει.

Από την πλευρά του κ. Καστρινός σημείωσε πως στη συζήτηση έγινε μια πλήρης ενημέρωση για τα έργα στον Δήμο Πηνειού και επεσήμανε πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει το ποσό για τον παραλιακό δρόμο που είναι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο.

Παράλληλα, ο κ. Καστρινός δήλωσε πως ακόμα έγινε συζήτηση-ενημέρωση με  τον κ. Γεωργιόπουλο για το έργο του βιολογικού, για τις αναπλάσεις, για την αγροτική οδοποιία, καθώς και για το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού.