ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση Δημάρχου Ήλιδας με Διοικούσα Επιτροπή ICG (Φώτο)


Τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων (ICG) που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην περιοχή μας υποδέχτηκε στο γραφείο του την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, στην πόλη της Αμαλιάδας βρίσκονται έξι από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και συγκεκριμένα οι κ.κ.: Torsten Rasch – Πρόεδρος ICG, Igor Topole – Αντιπρόεδρος, Richard Smith – Γενικός Γραμματέας, Chul Won Shin – Μέλος, Fen-Fen Chang – Μέλος και ο Έλληνας που αποτελεί μέλος της διοίκησης κ. Νίκος Τζανάκος.

Κατά την συνάντησή τους στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο απηύθυναν και επίσημη πρόσκληση στον Δήμο Ήλιδας, προκειμένου να συμμετάσχει με πολυμελή αποστολή παιδιών στους Παγκόσμιου Παιδικούς Αγώνες του 2018 που θα διεξαχθούν στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και τα παιδιά από τον Δήμο Ήλιδας ηλικίας από 12 έως 15 ετών, που τον περασμένο Αύγουστο συμμετείχαν στου Παγκόσμιου Παιδικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Κάουνας της Λιθουανίας.