ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Δημάρχου Ολυμπίας με τον Βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα για ζητήματα θέσεων Δήμου Ολυμπίας ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πάτρας.


Συνάντηση με τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας είχε ο Βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Μάκης Μπαλαούρας την περασμένη Παρασκευή στο Δημαρχείο της Πόλης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του βουλευτή για ζητήματα ανάπτυξης της Ολυμπίας και έργων που ο Δήμος προτείνει ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πάτρας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δεββές Γιώργος και Πέτρος Γιαννακόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Ρόη Αντωνοπούλου και ο Πρόεδρος της έδρας Χάρης Σπηλιόπουλος.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον κο Μπαλαούρα για τις προτεραιότητες του Δήμου Ολυμπίας σε σχέση με το αναπτυξιακό συνέδριο. Επικεντρώθηκε κυρίως στο θέμα ότι η ανάδειξη της Αρχαίας Ολυμπίας είναι ένα σύνθετο ζήτημα πολλών και διαφορετικών δράσεων που πρέπει να υλοποιηθούν  για ένα ολοκληρωμένο προγραμματισμό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από την πολιτεία.  Αναφέρθηκε επίσης στις προτεραιότητες που βάζει ο Δήμος Ολυμπίας σε σχέση με το κεφαλαιώδες αυτό θέμα.

Ο κος Μπαλαούρας αφού τόνισε το ιδιαίτερο  ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού για την Ολυμπία, δεσμεύτηκε από την μεριά του να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην στήριξη του σχεδιασμού του Δήμου.