Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Συνάντηση ΔΣ Αστυνομικών Ηλείας με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ηλείας

spot_img

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας συναντήθηκε την 12.04.2022 με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας Ταξίαρχο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ Μιχαήλ. Αφού τον καλωσορίσαμε στην Διεύθυνση μας του εκφράσαμε τις ολόθερμες ευχές της Ένωσης μας και εν γένει του Αστυνομικού προσωπικού, για υγεία και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Εν συνεχεία παρουσιάσαμε στον ανωτέρω Αστυνομικό Διευθυντή τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσής μας, οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών ,με στόχο μια πιο ποιοτική Αστυνόμευση στην περιοχή μας, ενώ συζητήσαμε διεξοδικά μαζί του διάφορα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους της Διευθύνσεως μας και τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ο κύριος Διευθυντής αφού μας άκουσε με προσοχή δεσμεύτηκε για μια  αγαστή συνεργασία με το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού, προκειμένου να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού, χωρίς να διασαλεύονται τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα μας.

Μετά το πέρας της συζήτησης μας, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, προσφέραμε στον κ. Διευθυντή την εικόνα του Αγίου Χαράλαμπου, πολιούχου της πόλεως μας, με την ευχή να τον συνοδεύει πάντα η χάρη και η ευλογία του Αγίου Χαράλαμπου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, προς όφελος όλων των πολιτών του νομού μας.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα