Συνάντηση Λιατσή με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων (βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

Με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Αγίου Γεωργίου κ. Δημήτρη Αλεξανδρόπουλο και Σκουροχωρίου κ. Κώστα Γύφτο συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής. Ο κ. Λιατσής αναφέρθηκε με τα θερμότερα λόγια στους δύο προέδρους, οι οποίοι ταυτόχρονα του ανακοίνωσαν ότι θα διεκδικήσουν και πάλι τις θέσεις των προέδρων στις Κοινότητές τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Λιατσής τόνισε: «Ο Δημήτρης και ο Κώστας είναι δύο από τους καλύτερους προέδρους που έχει ο δήμος μας. Είναι φίλοι μου αλλά είναι καλοί πρόεδροι γιατί χωρίς καμία διάκριση ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του χωριού τους και με  ενοχλούν συνέχεια για να μπορούμε να βρούμε λύσεις. Είναι όμως και άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, ξέρουν από την αρχή τι βρήκαμε, ξέρουν ότι κινηθήκαμε μέσα από τα capital controls και τις στοίβες τα σκουπίδια που δεν ξέραμε τι να τα κάνουμε και φτάσαμε στο σημείο σήμερα να είναι απολύτως ελεγχόμενη η κατάσταση και να μιλάμε για το πώς το Πάσχα θα έχουμε φώτα στο χωριό πως θα οργανώσουμε το Κοινοτικό Κατάστημα του Αγίου Γεωργίου και τόσα άλλα πράγματα. Όμως υπάρχει και μνήμη και εμένα με συγκινεί πως παρά το γεγονός ότι είναι νέοι άνθρωποι και αυτά τα πράγματα έγιναν πριν τη θητεία τους, τα θυμούνται ότι την πλατεία του Σκουροχωρίου την φτιάξαμε εμείς, το γήπεδο, ένα σωρό πράγματα. Ο πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου δεν μπορεί να ξεχάσει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα γινόταν ποτέ η σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης αν δεν παίρναμε την ηρωική απόφαση να περάσουμε το αποχετευτικό σύστημα μέσα στην καρδιά του δρόμου που περνά ο κόσμος και βλέπει ότι υπάρχουν τα μεταλλικά καπάκια αλλά δεν ξέρει τι είναι από κάτω. Έχουν γίνει ένα ουσίας. Εγώ χαίρομαι που έχουν τη μνήμη και χαίρομαι που θα παίξουν σημαντικό ρόλο μέσα στο νέο σύστημα της αυτοδιοίκησης που δεν θέλει να έχουν εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους και με απόλυτη ανεξαρτησία θα εκπροσωπήσουν τους συμπολίτες τους. Άλλωστε αυτό που είπαν, ότι θα ηγηθούν πάλι των δημοτικών τους διαμερισμάτων. Είμαι υπερήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους και διαρκώς θα λέω θα λέω ότι είναι φίλοι μου».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκουροχωρίου κ. Κώστας Γύφτος είπε: «Η συνεργασία μας με τον δήμαρχο και τον δήμο ήταν άψογη τα 5 αυτά χρόνια. Ήταν βέβαια δύσκολη, ο δήμος βρήκε πολλά χρέη και δεν μπορέσαμε μέχρι στιγμής να κάνουμε πολλά πράγματα στις Κοινότητές μας. Τώρα βέβαια το πράγμα έχει πάρει το δρόμο του και ξεκινάει ένας κύκλος βελτίωσης των Κοινοτήτων μας. Έχουμε τη βεβαίωση του δημάρχου ότι θα προσέξουμε πλέον τις Κοινότητές μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Τέλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου κ. Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος είπε: « Μετά από μια πενταετία δύσκολη αλλά και με την καλή συνεργασία που είχαμε με τη Δημοτική Αρχή γιατί αναλάβαμε τον δήμο σε δύσκολη κατάσταση προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τα πράγματα. Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα φτιάξουμε πολλά πράγματα, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσουμε και το Κοινοτικό Κατάστημα, δεν ξεχνάμε τα μεγάλα έργα στην κοινότητα του Αγίου Γεωργίου πριν 8 χρόνια».

Παράλληλα ο κ. Αλεξανδρόπουλος αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια των δύο προέδρων λέγοντας «Μαζί με τον φίλο Κώστα θα είμαστε πάλι μπροστά για πρόεδροι στις Κοινότητές μας και θα ασχοληθούμε με το καλό των χωριών μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα