ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ

Συνάντηση Λιατσή με το Σωματείο μικροπωλητών “Η ΔΗΜΗΤΡΑ”


Συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μικροπωλητών αγροτικών προϊόντων “Η ΔΗΜΗΤΡΑ”, πραγματοποιήθηκε χθες και στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιώργος Κατσώλης, η γραμματέας κα. Δώρα Καλοπούλου-Κλάδη ο κ. Γιώργος Μανώλης, ο κ. Διονύσιος Δρακόπουλος καθώς και ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Ανδρέας Σκαρτσιάρης.

Ο κ. Λιατσής δήλωσε πως οι μικροπωλητές λαϊκών αγορών ασκούν ένα λειτούργημα σε μια δύσκολη εποχή, αφού προσπαθούν να προσφέρουν φθηνά προϊόντα στους συμπολίτες. Η πολιτική του Δήμου Πύργου είναι προς την κατεύθυνση της μη διατάραξης της σχέσης των λαϊκών αγορών, ενώ επεσήμανε πως θα γίνει νέα συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Σωματείου και παράλληλα σημείωσε πως θα βελτιωθεί η λαϊκή αγορά.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Σωματείου μικροπωλητών κ. Κατσώλης τόνισε ότι μετά τις πρόσφατες εκλογές θελήσαμε να γίνει συνάντηση με τον Δήμαρχο και συζητήσαμε ορισμένα πράγματα τα οποία θα ξανασυζητηθούν με το νέο συμβούλιο της ΔΕΠ, ενώ η Γραμματέας κα. Καλοπούλου-Κλάδη επεσήμανε πως η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ότι η λαϊκή αποτελεί θεσμός και πρέπει να διατηρηθεί.

Τέλος, ο κ. Μανώλης, ανέφερε ότι οι λαϊκές είναι να γίνονται στους δρόμους και το ίδιο διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Πύργου καθώς κι ότι το ίδιο περιμένουν και από τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΠ.