ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ.Σωτήρη Παπασωτηριου είχε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης


Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ.Σωτήρη Παπασωτηριου είχε την Τετάρτη 18/4/2018 ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Ναμπιλ Μοραντ στο Δημαρχείο.

Ο κ.Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Παπασωτηριου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Βουπρασίας καθώς και του Γραφείου τοπικού Αστυνόμου Ανδραβίδας.

Ο Δήμαρχος τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την ασφάλεια των πολιτών η λειτουργία των Α.Τ του Δήμου και ζήτησε την ενίσχυση τούς.Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το Γραφείο τοπικού Αστυνόμου Ανδραβίδας, το οποίο λειτουργεί με επιτυχία και παρέχει σημαντικές υπηρεσίες στους κατοίκους της Ανδραβίδας.

Επιπλέον έγινε αναφορά στο πρόσφατο συμβάν της απόπειρας παράνομης διακίνησης μεταναστών από τη Γλύφα και ο Δήμαρχος εξέφρασε  την ικανοποίηση τού για την  αποτελεσματική αντιμετώπιση του συμβάντος. Κατόπιν ευχαρίστησε όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν στα Α.Τ του Δήμου, τονίζοντας οτι σε πολύ δύσκολες συνθήκες δίνουν τον καλύτερο τούς εαυτό για την πάταξη της παραβατικότητας.

Με τη σειρά του ο κ. Παπασωτηριου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και τον διαβεβαίωσε οτι ο ίδιος και η ΕΛ.ΑΣ επιδιώκουν την στενή συνεργασία με τον Δήμο και όλους τους τοπικούς φορείς.

Τέλος έγινε μια πρώτη συζήτηση για τοπικά θεματα κοινού ενδιαφέροντος, τα οποία άλλωστε ο κ. Παπασωτηριου γνωρίζει άριστα, αφού κατάγεται από την περιοχή και έχει υπηρετήσει για χρόνια σε Α.Τ του Δήμου. Αμφότεροι δεσμεύτηκαν για συνεχή επικοινωνία και καλή συνεργασία με απώτερο στόχο την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών