Συνάντηση παλαιών και σύγχρονων προσκόπων στην κατασκήνωση της Σκαφιδιάς

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Κι εφέτος, συνεχίζοντας την όμορφη δεκαετή παράδοσή τους τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Καλοκαιρινή Συνάντηση, Παλαιών και σύγχρονων Προσκόπων, στη διάρκεια της κατασκήνωσης των Προσκόπων του Πύργου.

Το ραντεβού έχει οριστεί για την  Τρίτη 27 Αυγούστου και 8μμ..στον Κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς [εγκαταστάσεις Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας],

Στην κατά γενική ομολογία -από τα προηγούμενα χρόνια- επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές, καθώς και φίλοι τους ,γονείς των προσκόπων, υψηλόβαθμα στελέχη από Αθήνα, από Πελ/σο καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες της Ηλείας.

Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο της Κατασκήνωσης των Προσκόπων Πύργου, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.

Μετά από το παραδοσιακό  φαγητό, οι μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και άλλα τραγούδια.

Δηλώσεις συμμετοχής στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ. Ανδρ. Γιατρά και Παναγ. Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα