ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ΣΑΚΗ ΚΟΤΣΙΦΑ υπ. Βουλευτή Ν. Ηλείας με τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη

  • 3
    Shares

Στο επίκεντρο της συνάντησης το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου 2019, αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα στη συνάντηση του κ. Σάκη Κότσιφα, υπ. Βουλευτή Ν. Ηλείας με τον Γραμματέα της παράταξης κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη. Πέρα από διάφορα διαδικαστικά θέματα στη συνάντηση των δύο ανδρών τονίστηκε η αναγκαιότητα της διεξαγωγής του συνεδρίου, το οποίο θα αναδείξει τη νέα δυναμική του χώρου,  την εξωστρέφεια και κυρίως τη συστράτευση όλων των δυνάμεων για τις εκλογικές αναμετρήσεις που έπονται.

«Η ενότητα της παράταξής μας θα είναι η απάντηση σε όσους επένδυσαν στη διάλυση του χώρου και κυρίως στους σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ να αντλήσει εκλογική πελατεία από το Κίνημα Αλλαγής», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κότσιφας και επισήμανε πως  η απόφαση για τη διεξαγωγή του συνεδρίου αναδεικνύει και την πολιτική ωριμότητα του Κινήματος Αλλαγής να σέβεται τη διαφορετική άποψη και να αγκαλιάζει τις προοδευτικές προτάσεις.

«Το μήνυμα από το συνέδριο θα πρέπει να είναι σαφές με αυτόνομο πολιτικό αφήγημα, το οποίο θα εκφράζει τη νέα γενιά και θα βασίζεται σε δημοκρατικές διαδικασίες που ανοίγουν το δρόμο για διάλογο και άλλες θεσμικές δράσεις. Αυτό το δημιουργικό πεδίο συνάντησης των προοδευτικών φωνών θα αποτελέσει το οξυγόνο δημοκρατίας στο τόπο μας και το χώρο έκφρασης πολλών ανθρώπων που ασφυκτιούν στη κατρακύλα του πολιτικού μας συστήματος. Όλα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τη δυναμική του χώρου της κεντροαριστεράς, η οποία παραδοσιακά αλλά και ουσιαστικά εκφραζόταν από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Είμαστε εδώ και είμαστε πολλοί», τόνισε με έμφαση ο κ. Κότσιφας.


  • 3
    Shares