Συνάντηση στη Μαραθιά-«Ραντεβού» στο Σούπερ Καπ

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Απρόσμενη συνάντηση δεν θα τη λέγαμε. Απρόοπτη σίγουρα. Μπορεί ραντεβού να μην είχαν,  ωστόσο είναι γνωστό ότι όσο διαρκεί το camp τερματοφυλάκων στη Μαραθιά, περνούν καθημερινά σχεδόν οι πάντες. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι δυο προπονητές των εκπροσώπων της Ηλείας στη Γ΄ Εθνική τη νέα σεζόν, Μίκι Τσίρκοβιτς και Θοδωρής Ανδριόπουλος.

 

Και βέβαια το ilia.news ήταν όπως πάντα εκεί. Οι δυο τεχνικοί, αντάλλαξαν χειραψία, καθώς εκτός των άλλων, είναι γνωστό ότι ο ένας τρέφει απεριόριστη εκτίμηση για τον άλλο. Μάλιστα, η εικόνα μπορεί είναι και ένας προπομπός της χειραψίας που μπορεί να ανταλλάξουν στον επερχόμενο τελικό του Σούπερ Καπ, ανάμεσα στον Αίαντα και τον Παμβουπρασιακό. Αφού δεν μπόρεσε η Ηλεία να τους δει αντιπάλους σε έναν ενδεχόμενο τελικό Κυπέλλου, ίσως έχει την ευκαιρία, κορωνοϊού επιτρέποντος, να τους δει σε ένα παιχνίδι Σούπερ Καπ. Όπως πάντως είπε ο Μίκι Τσίρκοβιτς, «ό,τι και να γίνει με το Σούπερ Καπ, εμείς φιλικό θα παίξουμε».

Όπως προείπαμε, ο Μίκι Τσίρκοβιτς, βρέθηκε σήμερα στο camp της Μαραθιάς, προσκεκλημένος του ενός εκ των χορηγών της διοργάνωσης, του διοικητικού στελέχους των Ταύρων, Δημήτρη Νικολάου. Ο Τσίρκοβιτς, παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την προπόνηση, ενώ αποχώρησε με άριστες εντυπώσεις για το γήπεδο και τη διοργάνωση.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα