Συνάντηση στο δημαρχείο Πύργου για το 40ο Ολυμπιακό Ράλι

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Η εκκίνηση του 40ου Επετειακού Ολυμπιακού Ράλι, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/4/2019 στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή, με τον Πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλη Αποστολόπουλου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημητρίου Μεσσαλά στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Ολυμπιακό Ράλι είναι ο κορυφαίος αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ηλείας. Η ιστορία του είναι συνδεδεμένη με τον Πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλη Αποστολόπουλο. Ο Δήμος Πύργου συμβάλλει με όλες τις δυνατότητές του για να γίνεται καλύτερος ο θεσμός, ενώ καταφέραμε και εξασφαλίσαμε οικονομική ενίσχυση και από την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας. Η ιδιαιτερότητα φέτος είναι  η γιορτή των 45 χρόνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που δοξάζει και καταξιώνει τον Πύργο ως κορυφαία πόλη στην Ελλάδα σε αυτό το είδος. Θεωρώ ότι το φετινό ράλι θα είναι ξεχωριστό και σε συνεννόηση με τον κ. Αποστολόπουλο γρήγορα θα ανακοινωθεί εκδήλωση βράβευσης των αθλητών Μπαντούνα Ιωάννη Πρωταθλητή Ελλάδας χώματος 2018, Λαϊνόπουλου Στυλιανού Κυπελλούχου χώματος 2018 καθώς και της ΑΟΛΑΠ για την δραστηριότητά της από το 1973, μετά το Πάσχα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Μιχάλης Αποστολόπουλος, είπε: «Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Πύργου καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που για δεύτερη φορά συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση τόσο από το Δήμο Πύργου όσο και από την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, συμβάλλοντας  στην διεξαγωγή του 40ου Ολυμπιακού Ράλι. Ο Δήμος Πύργου είναι πάντοτε συμπαραστάτης της ΑΟΛΑΠ του 2ου ιστορικού σωματείου της πόλης μας μετά τον Πανηλειακό. Ελπίζουμε ότι και το φετινό 40ο Επετειακό Ράλι θα είναι αντάξιο της ιστορίας του και θα το ευχαριστηθούν οι αγωνιζόμενοι αθλητές και οι χιλιάδες θεατές του αθλήματος».

Τέλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, Δημήτρης Μεσσαλάς είπε: «Στην εποχή μας για να επιτευχθεί άρτιο αποτέλεσμα σε μία διοργάνωση του βεληνεκούς του Ολυμπιακού ράλι απαιτείται φυσικά και η ύπαρξη οικονομικής ενίσχυσης. Ο Δήμος Πύργου στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια της ΑΟΛΑΠ για την διοργάνωση του 40ου Ολυμπιακού Ράλι. Το Δημοτικό Συμβούλιο προέβη  στην έγκριση οικονομικής ενίσχυσης προς την ΑΟΛΑΠ, το ίδιο δε έγινε και από την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας. Τέλος, παραχωρήθηκαν και οι απαιτούμενοι κοινόχρηστοι χώροι για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα