Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

-Διαβεβαιώσεις από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Πολάκη, ότι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν κλείνει αλλά αναβαθμίζεται

-Προς επίλυση η νέα πτέρυγα

Με αφορμή τα όσα έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση  μεταξύ του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, των Βουλευτών Ηλείας κα. Έφη Σαλτάρη και κ. Μάκη Μπαλαούρα, καθώς και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Κώστα Διαμαντόπουλου και του αναπληρωτή Διοικητή κ. Γιάννη Λέντζα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πολάκης διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία των Ηλείων, ότι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν κλείνει αλλά αναβαθμίζεται, ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει με το Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Ο κ. Πολάκης, εξέφρασε πως από την πλευρά της κυβέρνησης υπάρχει βούληση για την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου και δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι το θέμα θα λήξει σύντομα και παράλληλα ο κ. Πολάκης ξεκαθάρισε πως το Νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν πρόκειται να κλείσει να συρρικνωθεί ή να ενοποιηθεί αλλά θα παραμείνει ως έχει.

Ακόμα,ζήτησε να εξεταστούν όλες οι μετακινήσεις προσωπικού προς άλλες νοσηλευτικές μονάδες και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχουν αδικαιολόγητες μετακινήσεις, τότε θα επανέλθουν στην θέση τους.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα γίνει πρόσληψη τεσσάρων μόνιμων γιατρών, ενός αναισθησιολόγου, ενός χειρούργου, ενός καρδιολόγου και ενός ορθοπεδικού, με τις προσλήψεις αυτές να τονίζει ότι θα γίνουν άμεσα και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες σήμερα, από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ώστε να γίνουν οι προκηρύξεις των θέσεων μέχρι το τέλος του έτους ή στις αρχές του 2018.

Τέλος, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι θα επισκεφθεί την Ηλεία τον επόμενο μήνα και το Νοσοκομείο Αμαλιάδας για να δει από κοντά την νέα πτέρυγα και να ξεκαθαρίσει ότι το Νοσοκομείο δεν κλείνει, αλλά αναβαθμίζεται.

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα