ΗΛΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Συνάντηση των αγροτών το Σάββατο στην Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας


Την «ατζέντα» των ζητημάτων και των προβλημάτων που θα θέσει στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη την ερχόμενη εβδομάδα  συμπληρώνει η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας.

Ήδη τις προηγούμενες μέρες η Ομάδα Παραγωγών έστειλε αναλυτικότατο υπόμνημα προς το νέο Υπουργό. Ωστόσο, στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, καλεί στα γραφεία της στην Αμαλιάδα όλους τους παραγωγούς, προκειμένου να ακούσει τις  προτάσεις, τις ιδέες, τα αιτήματα, τα προβλήματά τους.

Η πρόσκληση της Ομάδας Παραγωγών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σας γνωρίζουμε ότι την  ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε συνάντηση στην Αθήνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα των Αγροτών του Νομού μας.

Θεωρούμε σωστό, διότι το 70% του εισοδήματος του Νομού μας προέρχεται από τον Αγροτικό Τομέα, πριν τη συνάντηση να συζητήσουμε μαζί τα προβλήματα των Αγροτών.

Σας καλούμε το Σάββατο, 27-7-2019 και ώρα 12 στα γραφεία στην Αμαλιάδα (Αθ. Διάκου και Κουμουνδουύρου 31). Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να προτείνουμε λύσεις για τα μακροχρόνια προβλήματα των Αγροτών μας».