ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΥΡΓΟΥ

Συνάντηση υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Καραθανασόπουλου Νικόλαου με το Δ.Σ. του Επιμελητήριου Ηλείας

  • 3
    Shares

Σήμερα, Μ. Τέταρτη 24/04/2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επιμελητηριο Ηλείας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δ.Σ., ανάμεσα  στον υποψήφιο Περιφερειάρχη και Βουλευτή του ΚΚΕ κ. Νικόλαο Καραθανασόπουλο και αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Ηλείας, που απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο, τον κ. Κωνσταντίνο Λάμπρου, τον κ. Διονύσιο Μπουλούτα, τον κ. Χρηστο Γιάνναρο και τον Δ/ντη του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο.

Κατά την συζήτηση τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κλάδο της Ηλείας, όπως η εξέλιξη των έργων υποδομής δρόμος Πάτρα –Πύργος, η ολοκλήρωση του σιδηροδρομικού δικτύου και οι προοπτικές για το δίκτυο φυσικού αερίου καθώς και οι ανάγκες εκσυγχρονισμού των δικτύων ΓΟΕΒ – ΤΟΕΒ

Επίσης, έγινε εκτεταμένη αναφορά στα σοβαρά προβλήματα της επιχειρηματικότητας που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των πυρόπληκτων δανείων, τις μεγάλες ζημιές στην ελαιοπαραγωγή, που επηρεάζουν πολύ όλες τις άλλες οικονομικές δραστηριότητες καθώς επίσης και την διαφαινόμενη μεγάλη πτώση του τζίρου της αγοράς.

Ο κ. Καραθανασόπουλος μετά την ενημέρωση και την συζήτηση που ακολούθησε, ζήτησε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση από το Επιμελητηριο Ηλείας.


  • 3
    Shares