Συνήλθε χθες η ΔΗΜΤΟ Ήλιδας για τις Εσωκομματικές εκλογές

spot_img

Προτεινόμενα

«ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021»

Συνήλθε χθες 27-9-2021, ημέρα Δευτέρα, η ΔΗΜΤΟ – ΗΛΙΔΑΣ μετά το έγγραφο της Γραμματείας Οργανωτικού για την προκήρυξη εσωκομματικών εκλογών στις 24 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή, για την ανάδειξη νέων Δημοτικών – Νομαρχιακών Επιτροπών και Συνέδρων.

Η ΔΗΜΤΟ – ΗΛΙΔΑΣ καλεί όλα τα μέλη της να ανανεώσουν την κάρτα μέλους και να εγγραφούν νέα μέλη στους καταλόγους της παράταξης. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται από Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου μέχρι Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.

Ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών θα γίνει στο ¨Εργατικό Κέντρο¨ του Δήμου Ήλιδας την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και από 10:00π.μ. μέχρι 19:00μ.μ. Στη διαδικασία των εκλογών τα μέλη θα μπορούν να ψηφίσουν είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονική ψηφοφορία, αρκεί να είναι ταμιακώς ενήμερα έχοντας ανανεώσει την κάρτα μέλους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα (nd.gr) της Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα: ekloges.nd.gr

Ενωμένοι προχωράμε μπροστά!

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΗΛΙΔΑΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα