ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Συναγερμός για ύποπτο βαν και στο Σκουροχώρι… (Νεότερη ενημέρωση)

  • 419
    Shares

Συναγερμός σήμανε σήμερα στις Αστυνομικές αρχές του νομού όταν ένα μαύρο βαν, χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εμφανίστηκε στην περιοχή του Σκουροχωρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα, αρκετή ώρα αφού είχε «βγε騻 στη δημοσιότητα η νέα απόπειρα αρπαγής του 8χρονου στην Κάτω Παναγιά (και πάλι από 3 άτομα), με τους υποψιασμένους – πλέον – κατοίκους της περιοχής να ειδοποιούν αμέσως την αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ με την κινητοποίηση, προκειμένου να εντοπιστεί το βαν, να συνεχίζεται μέχρι αργά.

 

Νεότερη ενημέρωση 22:55

Δύο κοριτσάκια, ξαδερφάκια, που έπαιζαν έξω από το σπίτι τους προσπάθησαν να προσεγγίσουν, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα άγνωστα άτομα (πιθανόν Βουλγαρικής υπηκοότητας) που εμφανίστηκαν ξαφνικά το απόγευμα στο Σκουροχώρι, με ένα σκουρόχρωμο βαν χωρίς πινακίδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άγνωστοι φώναξαν στα δύο κορίτσια για να πάνε κοντά τους. Στο σημείο όμως ήταν η μητέρα τους ενός κοριτσιού που αντιλήφθηκε τι γινόταν και φώναξε στα δύο παιδιά να τρέξουν αμέσως στο σπίτι.

Η γυναίκα στράφηκε φωνάζοντας κατά των αγνώστων και τότε αυτοί μπήκαν στο βαν τους και εξαφανίστηκαν.

 

Νεότερα σε επόμενη ανάρτηση…


  • 419
    Shares