ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συναντήσεις “κορυφής”, υπό τον Κ. Γαβρόγλου, για την “τύχη” του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας


Ο Κ. Γαβρόγλου θα επιδιώξει στις δύο συναντήσεις να επιτύχει συμφωνία μεταξύ των τριών Ιδρυμάτων , ως προς τη συγχώνευση και στη συνέχεια να οριστικοποιήσει το Σχέδιο Νόμου

Δύο διαδοχικές  συναντήσεις, με τα ανώτατα όργανα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ,και των ΤΕΙ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας θα έχει σήμερα Δευτέρα στις 10 το πρωί, ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

Στην  πρώτη συνάντηση ο υπουργός Παιδείας προσκάλεσε τις Πρυτανικές αρχές του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας και τους Κοσμήτορες  , προκειμένου να τους ανακοινώσει την πρότασή του να απορροφηθεί η ΣΤΕ  και κάποια άλλα τμήματα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, .

Ο Κ. Γαβρόγλου θα διερευνήσει σε ποια σημεία υπάρχει συμφωνία και σε ποια διαφωνία και γιατί.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεύτερη διευρυμένη συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τους Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  Αθ. Κατσή και των ΤΕΙ Πελοποννήσου Γ. Καπόλο και Δυτικής Ελλάδας Β. Τριανταφύλλου.

Ο  Κ. Γαβρόγλου θα επιδιώξει στις δύο  αυτές συναντήσεις να επιτύχει συμφωνία μεταξύ των τριών Ιδρυμάτων , ως προς τη συγχώνευση και στη συνέχεια να οριστικοποιήσει το Σχέδιο Νόμου.

esos.gr