Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του δήμου Ήλιδας

spot_img

Στον σχεδιασμό της νέας αντιπυρικής περιόδου, με τα πρώτα «καμπανάκια» να έχουν ήδη «χτυπήσει» από τις πρώτες πυρκαγιές, προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην τακτική συνεδρίασή σου, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ήλιδας.

Η ετοιμότητα από τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και των εθελοντών καθώς και η καλή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Οργάνου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Ήλιδας κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου ενώ συμμετείχαν ο Διοικητής της  Π.Υ. Νομού Ηλείας Πύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, ο Διοικητής της Π.Υ Αμαλιάδας Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Χριπάτσιος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Ηλείας κ. Κώστας Μπαλκάμος, ο Δασάρχης κ. Διονύσιος Θωμόπουλος, ο εκπρόσωπος της 117 Π.Μ. Ανδραβίδας  Αντισμήναρχος Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, ο Προϊστάμενος Δ/νσης Υδάτινων Πόρων του δήμου Ήλιδας κ. Ιωάννης Νικάκης και της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου κ. Σάκης Μπούτσικας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Αδαμόπουλος, ο εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού κ. Ευστάθιος Αρβανίτης και ο εκπρόσωπος του Τμήματος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα