ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συνεδρίασε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ήλιδας

  • 27
    Shares

Ο συντονισμός και η οργάνωση των δράσεων της φετινής αντιπυρικής περιόδου, με τον δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της προετοιμασίας και της πρόληψης, απασχόλησε τη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ήλιδας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του δήμου, της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Δασαρχείου Αμαλιάδας, της Αστυνομίας, της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αναλύοντας όλα τα δεδομένα, καταγράφοντας το μηχανολογικό και το ανθρώπινο δυναμικό και καταρτώντας τα σχέδια δράσης σε περίπτωση κάποιου σοβαρού περιστατικού.

Ο βαθμός ετοιμότητας όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών, με πρώτη και καλύτερη την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο, και σύντομα θα ενισχυθεί και με το εποχικό προσωπικό, οι συμβάσεις του προσωπικού του Δασαρχείου Αμαλιάδας έχουν ήδη ανανεωθεί και γενικότερα, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς βρίσκονται ήδη… σε θέσεις «μάχης».

Από εκεί και πέρα, ευχή όλων και της δημοσιογραφικής ομάδας του «ilianews» να μην χρειαστεί αυτό το καλοκαίρι να βρεθούμε μπροστά στο οποιοδήποτε άσχημο περιστατικό…


  • 27
    Shares