ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου


Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα υπό την προεδρία του κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου, στο ισόγειο της Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας.

Με 32 θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων θα είναι η λειτουργία Αυτοτελούς Τμήματος Γραφείου Δημάρχου κατά τα Σαββατοκύριακα και τις εξαιρέσιμες ημέρες, η συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας στο Δίκτυο Πόλεων “Αμφικτιονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων”, καθώς και η συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας στη διοργάνωση του 26ου Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας, ως θεσμικός συνδιοργανωτής.

Ακόμα, θα γίνει συζήτηση-έγκριση η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για την συμμετοχή στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία και στην εκδήλωση της Τελετής Αφής, εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “PYEOCGHANG 2018”.

Τέλος, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, θα είναι και το θέμα της παράτασης προθεσμίας περαίωσης της μελέτης “Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ)/ Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ), Δήμου Ήλιδας Ν. Ηλείας.

http://amaliadanews.gr