Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

spot_img

Με 12 συνολικά θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει την Τετάρτη, 3 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, εκτάκτως, το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, μετά την αναβολή της προηγούμενης συνεδρίασης λόγω μη απαρτίας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

 1. Λήψη απόφασης έγκρισης τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 5/2019 απόφασης – εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής
 2. Λήψη απόφασης έγκρισης της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 67/2019 απόφασης – εισήγησης.
 3. Λήψη απόφασης: Α. Έγκρισης της υπ’ αριθμ. 38/2019 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου» οικ. έτους 2019, με θέμα την εκ νέου έγκριση του προϋπολογισμού του Ν.Π. οικ. έτους 2019

Β. Ανάκλησης της υπ’ αριθμ. 79/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

 1. Λήψη απόφασης έγκρισης της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της ΔΗΚΕΠ, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 15/2019 απόφασης της επιχείρησης.
 2. Λήψη απόφασης για το στρατηγικό προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού 2020-2023, στο Δήμο Πύργου.
 3. Λήψη απόφασης ανανέωσης των υφιστάμενων συμβάσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής – επαγγελματικής ζωής για ένα (1) επιπλέον έτος με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος.
 4. Λήψη απόφασης έγκρισης του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:

«Αποκατάσταση βατότητας της Συνδετήριας οδού Ε.Ο. Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας με την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας» με Α.Μ. 36/2013.

 1. Λήψη απόφασης: α. Επέκτασης δημοτικού φωτισμού:

– Στην Τ.Κ. Μυρτιάς

– Στην Τ.Κ. Σαλμώνης

– Στην Τ.Κ. Λαντζοϊου

β. Εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

 1. Λήψη απόφασης για την απευθείας παραχώρηση ή μη κοινόχρηστου χώρου επί της πλατείας Σ. Καράγιωργα στο Κ.Δ.Α.Π (ΕΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΝ) στις 24-4-2019 για την πραγματοποίηση προσχολικής εκδήλωσης με ή χωρίς αντίτιμο.
 2. Λήψη απόφασης έγκρισης συνδιοργάνωσης με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των εκδηλώσεων α) «Εκδήλωση ανακύκλωσης και Τέχνης» που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2019 και β. Εκδήλωση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαϊου 2019 και εξειδίκευση των σχετικών πιστώσεων.
 3. Λήψη απόφασης ορισμού επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο «Ανακατασκευή δικτύου αστικής οδοποιϊας αρμοδιότητας Δήμου Πύργου» με Α.Μ. 66/2018.
 4. Λήψη απόφασης έγκρισης των πρωτοκόλλων παραλαβής των υπηρεσιών:

– «Επισκευή των φωτοτυπικών μηχανημάτων του Δήμου»

– «Συντήρηση – επισκευή ανελκυστήρων Δ. Πύργου»

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα