ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Συνελήφθησαν δυο έγκλειστοι φυλακών για μεταφορά ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα

  • 6
    Shares

Οι δυο δράστες  μετέφεραν με την μέθοδο της κατάποσης (121) συσκευασίες ναρκωτικών, που απέβαλλαν από τον οργανισμό τους κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο νοσοκομείο

Συνελήφθησαν, δυο έγκλειστοι φυλακών, που επιχείρησαν κατά τη μεταγωγή τους σε σωφρονιστικό κατάστημα να μεταφέρουν ποσότητες ναρκωτικών με τη μέθοδο της κατάποσης.

Πρόκειται για δυο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 45 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση ποσοτήτων ναρκωτικών από τους δυο δράστες κατά τη μεταγωγή τους σε σωφρονιστικό κατάστημα, τους μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν ναρκωτικά.

Κατά την παραμονή των δυο κρατουμένων, σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο 45χρονος απέβαλλε από τον οργανισμό του (106) συνολικά συσκευασίες ναρκωτικών, με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν (180) γραμμάρια κάνναβης, ενώ ο  25χρονος απέβαλλε (15) συνολικά συσκευασίες ναρκωτικών, με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν (22) γραμμάρια κάνναβης.

Οι δράστες αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθαν στις φυλακές, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 


  • 6
    Shares