ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συνελήφθη στο Κακοτάρι για ανθρωποκτονία από πρόθεση (Νεότερη ενημέρωση)

Μία αλλοδαπή από την Ουκρανία 55 χρόνων συνελήφθη προχθές στο Κακοτάρι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ηλείας ,για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η 55χρονη διαμένει μόνιμα στην περιοχή και κατηγορείται ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες σε μία 94χρονη γυναίκα την οποία φρόντιζε στο σπίτι της στο συνοικισμό Τραγανό Πύργου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου του 2018 και το κατήγγειλε ο γιος της 94χρονης τρεις μέρες μετά ενώ την επομένη στις 31 του Ιανουαρίου η υπερήλικη γυναίκα απεβίωσε.

Η 55χρονη οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

 

Νεότερη ενημέρωση

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 55χρονη αλλοδαπή που κατηγορείται για ξυλοδαρμό υπερήλικης

 

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους  αφέθηκε σήμερα η αλλοδαπή, που συνελήφθη στο Κακοτάρι του δήμου Αρχ. Ολυμπίας, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας για ανθρωποκτονία  από πρόθεση.

Η αλλοδαπή κατηγορείται ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες σε μία 94χρονη γυναίκα την οποία φρόντιζε στο σπίτι της στο συνοικισμό Τραγανό Πύργου, το απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου 2018.

Το περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος της μητέρας του κατήγγειλε ο γιος της υπερήλικης τρεις ημέρες μετά, ενώ την επόμενη ημέρα , η υπερήλικη 94χρονη απεβίωσε.

Η 55χρονη υποχρεούται να παρουσιάζεται  ανά τακτά διαστήματα στο Α.Τ. Αρχ. Ολυμπίας.