ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπορεί να μην κατέβει στο Πρωτάθλημα ο Αίας, αλλά δεν θα “πεθάνει”

Μπορεί να μην είναι ακόμα βέβαιο το αν θα κατέβει στην Α1 ο Αίας Γαστούνης, μπορεί να μην είναι βέβαιο αν θα αγωνιστεί έστω στην Α2, όμως εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι δεν πεθαίνει. Οι ιδέες εξάλλου δεν πεθαίνουν και ο Αίας, εκπροσωπεί πολλά περισσότερα πράγματα από μια απλή ομάδα στην περιοχή. Είναι το καμάρι και η ιστορία της Γαστούνης, ο μοναδικός Κυπελλούχος Ελλάδος Ερασιτεχνών της Ηλείας. 

Εμπρός σε αυτό το αδιέξοδο και το φάσμα της ολοκληρωτικής διάλυσης, η Ακαδημία Αρίων του Λάμπη Κάρδαρη, αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας. Και έτσι, η Ακαδημία του Αρίωνα, θα συγκροτήσει ομάδα για λογαριασμό του Αίαντα, η οποία και θα κατέβει στο Πρωτάθλημα.

Όπως εδώ και πολλές μέρες είχε αποκαλύψει πρώτα και αποκλειστικά το ilia.news, η συνεργασία αυτή που έπεσε στο τραπέζι, συμφωνήθηκε και σύντομα θα ξεκινήσει τη διαδρομή της.

Μάλιστα, τα παιδιά που θα αναδειχθούν από τη νέα αυτή προσπάθεια, θα αποτελέσουν μελλοντικούς ποδοσφαιριστές του Αίαντα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην ανάδειξη παικτών από τα σπλάχνα του.