ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

Συνεχίζει για 6η χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Αμαλιάδα


Για 6η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αμαλιάδας, να προσφέρει την βοήθεια σε μαθητές και με τους εκπαιδευτικούς να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Ειδικότερα, χθες ο αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος, μαζί με τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, παραχώρησα συνέντευξη τύπου και κάλεσαν τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους μαθητές να στηρίξουν την σημαντική προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιωτόπουλος, ανέφερε πως φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει επανδρωθεί με περισσότερους καθηγητές και ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια αυτή και ότι ο Δήμος Ήλιδας θα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες,

Η καθηγήτρια-φυσικός του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας, κα Ιωάννα Παπαδάκη, τόνισε πως το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι μια υποστηρικτική δομή εκπαίδευσης και υπογράμμισε πως υπάρχει ανάγκη να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια και από άλλους συναδέλφους, ενώ η κα Βασιλική Δεδότση, μέλος της Επιτροπής και καθηγήτρια-μαθηματικός του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδα, ευχαρίστησε την κα. Παπαδάκη για την άψογη συνεργασία καθώς και τον Δήμο Ήλιδας και όλους τους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Να σημειωθεί πως το Κοινωνικό Φροντιστήριο παρέχει μαθήματα σε μαθητές Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ και διδάσκονται μαθήματα γενικής παιδείας, κυρίως γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και από φέτος Βιολογία για την Γ΄Λυκείου και ΑΟΔ.

Οι καθηγητές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι η κα. Παπαδάκη,η κα. Δεδότση,ο κ. Νικόλαος Μπεκρής,  η κα Ευαγγελία Παπαδοπούλου,η κα. Σπυριδούλα Γκρίντζέλη,η κα Ανδριάννα Τσαρδίκου,η κα. Μαρία Χαβαριώτη,η κα, Αλεξία Παπαμανωλοπούλου,η κα. Πένυ Κράλλη, ηκα. Νίκη Δημητρακοπούλου,η κα Χριστίνα Τεφάνη,η κα. Φάνη-Ανδριάνα Θλιβερού, ηκα. Κωνσταντίνα Ρουμανιά και η κα. Ευδοκία Ρουμανιά.

http://amaliadanews.gr