Συνεχίζει η διοίκηση του Ηλειακού Λεχαινών

spot_img

Προτεινόμενα

Άρση του αδιεξόδου με ανάδειξη διοίκησης είχαμε στον Ηλειακό Λεχαινών, ο οποίος θα συνεχίσει κατά βάση με την ίδια διοίκηση που είχε και την περσινή σεζόν. Για το λόγο αυτό είχαμε και επίσημη ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. του Ηλειακού Λεχαινών, ανακοινώνει την συνέχιση της θητείας του και τον εμπλουτισμό του με περισσότερα πρόσωπα, που νιώθουν την ανάγκη και την αγάπη να συμβάλλουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του σωματείου.
Καλούμε επίσης όλους ανεξαρτήτως -παλιούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές, εμπορικό κόσμο της πόλης αλλά και τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές- να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, με οποιονδήποτε τρόπο είναι εφικτός, αφού το ζητούμενο είναι ο Ηλειακός, αλλά και η αθλητική εκπροσώπηση της ευρύτερης περιοχής.
Τις αμέσως επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν , η σύνθεση της διοίκησης, ο νέος προπονητής και η ακριβής ημέρα και ώρα έναρξης της προετοιμασίας.
Ελπίζουμε να αναλογιστούν όλοι, την δυσκολία των καιρών, τις ανάγκες του σωματείου, την επιβαλλόμενη λόγω της ιστορίας του, συνέχιση της πορείας του και να κάνουν ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας την ελάχιστη βοήθεια που ο καθένας μπορεί με τον οποιονδήποτε τρόπο”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα