ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συνεχίζεται η Ταλαιπωρία στη ΔΕΗ – Ο προϊστάμενους αποκαλεί τους καταναλωτές Ψεύτες (βίντεο)


Μετά την χθεσινή μας ανάρτηση για το κατάστημα της ΔΕΗ στην Αμαλιάδα, σχεδόν οι ίδιοι καταναλωτές πελάτες της ΔΕΗ που δεν πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν χθες, βρέθηκαν και σήμερα Παρασκευή από το πρωί να περιμένουν στην ουρά, οπως γίνεται ενάμιση χρόνο τώρα.

Αυτοί, στην αγανάκτηση τους, οπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, κάλεσαν το τοπικό κανάλι ΟΡΤ , εμάς το Ilia.news καί σήμερα ,αφού ο υπεύθυνος διευθυντής της Πάτρας κ.Καπερώνης μετά από όσα διαδραματίστηκαν χθες συνέχισε και σήμερα να τους λέει ότι λένε ψέματα και ότι ξέρει καλά αυτός να διοικεί και ξέρει τι γίνεται στο κατάστημα της Αμαλιάδας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες μετά την Ανάρτηση μας και το βίντεο που αναρτήσαμε στο Ilia.news, η  Διευθύντρια της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ.Σταυρινού Αλεξάνδρα επικοινώνησε με το Ilia.news μας αντιμετώπισε με σοβαρότητα και μας υποσχέθηκε ότι θα δει αυτό το σοβαρό θέμα το συντομότερο .

Ο κ.ΚAΠΕΡΩΝΗΣ Γεώργιος Διευθυντής Κατ. Πωλ. Πάτρας στο οποίο υπάγεται και η Αμαλιάδα κατά ομολογία των καταναλωτών στο Βίντεο είπε στους καταναλωτές-πελάτες στο τηλέφωνο καί σήμερα ότι ειναι ΨΕΥΤΕΣ και τον εξαπατούν με ψεύτικες δηλώσεις.

Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε με τον κ.Καπερώνη και εμείς το Ilia.news τους προηγούμενους μήνες, μας έλεγε τα ίδια,δηλαδή ότι οι καταναλωτές που εξυπηρετεί το κατάστημα της Αμαλιάδας ειναι λίγοι και φτάνει ένα άτομο για να τους εξυπηρετήσει όλους με το παραπάνω .

Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα του Πύργου έχει 9 άτομα, το κατάστημα των Λεχαινών 2 και το κατάστημα της Αμαλιάδας 1 .

Απ ότι καταλαβαίνετε αυτός ξέρει από διοίκηση και εμείς είμαστε ΨΕΥΤΕΣ .

Εμείς σαν Ilia.news έχουμε ενημερώσει όλους τους υπευθύνους της ΔΕΗ και περιμένουμε πρώτον να λύσουν το θέμα που Ταλαιπωρεί τους καταναλωτές και δεύτερον να αξιολογήσουν τον κ.Καπερώνη και την Υπεύθυνη διευθύντρια για την Ηλεία κ.Στεφανοπούλου Αλεξάνδρα που έχει και αυτή σοβαρή ευθύνη για την κατάσταση αυτή που επικρατεί στο κατάστημα της Αμαλιάδας και ταλαιπωρείται ο κόσμος περίπου ενάμιση χρόνο τώρα .

Δείτε ΕΔΩ το χθεσινό μας άρθρο και Βίντεο !