Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Συνεχίζεται και το 2018 η σημαντική προσφορά της εταιρείας….(φώτο)

spot_img

Συνεχίζεται και το 2018 η σημαντική προσφορά της εταιρείας....(φώτο)Συνεχίζεται και το 2018 η σημαντική προσφορά της εταιρείας μας προς το Πολεμικό Ναυτικό

Ανανεώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η ισχύς του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και της εταιρείας TURBOMED S.A.

Για την υπογραφή της ανανέωσης, συναντήθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, με τον Μηχανικό, ιδιοκτήτη της εταιρείας μας κ. Ιωάννη Παρασκευόπουλο.

Η επιτυχημένη συνεργασία αφορά στη δωρεάν συντήρηση και επισκευή όλων των στροβιλοϋπερπληρωτών (turbochargers) των ναυτικών μηχανών ντίζελ των πλοίων του Στόλου, καθώς και τη μεταφορά τεχνογνωσίας σε προσωπικό του Π.Ν., με τη μορφή πρακτικής εξάσκησης, κατά τη διάρκεια υλοποιήσεως των τεχνικών εργασιών.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε για πρώτη φορά το 2016 στο ΓΕΝ μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και της ελληνικής εταιρείας TURBOMED S.A., η οποία προσφέρθηκε να παράσχει αφιλοκερδώς τις εν λόγω υπηρεσίες της προς τον Πολεμικό Στόλο της χώρας μας.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα