ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΗΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Σύλλογο “φίλων  Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων”


Οι εγγραφές για το Σύλλογο “φίλων  Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων” συνεχίζονται. Μέχρι την Παρασκευή 23/8/2018 το μεσημέρι είχαν πραγματοποιηθεί 31 εγγραφές για το σύλλογο και παρά την Καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών το ενδιαφέρον είναι πολύ έντονο.

Η εγγραφή μέλους είναι 5€ και έχει καθοριστεί η Ιδρυτική Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στη Νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων.

Όποιος ή όποια θέλει να γραφτεί στο νέο Σύλλογο μπορεί να απευθύνεται στη 5μελή επιτροπή εγγραφών που έχει ανακοινωθεί στο επίσημο site του νοσκομείου www.nosokomeiokrestenon.gr, είτε στη γραμματεία του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, είτε στα ΚΕΠ του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ή στη γραμματεία του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Επίσης για όσους και όσες είναι μακριά μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά από το site www.nosokomeiokrestenon.gr.

Στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων έχει δημιουργηθεί φόρουμ διαβούλευσης για το καταστατικό του νέου συλλόγου, καθώς και ξεκινούν οι προτεινόμενες υποψηφιότητες για την 5μελή διοικούσα επιτροπή που θα ψηφιστεί στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση στις 19/9/2018.

Επισημαίνεται  ότι ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Κ.Υ. Κρεστένων θα έχει ως σκοπό την υποστήριξη δράσεων υπέρ του Νοσοκομείου και κάθε είδους συμμετοχή σε δρώμενα για την επικοινωνία αιτημάτων που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της Υγείας των πολιτών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Γι’ αυτό και καλείστε να συμμετέχετε σε μία δράση που έχει καθαρά στόχο κοινωνικό και Αλληλέγγυο.