ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΗΝΕΙΟΥ

«Συνεχίζουμε πιο αποφασισμένοι από ποτέ!»


Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή» συνεχίζει πιο αποφασισμένη από ποτέ την πορεία της μέχρι τέλους! Στο δρόμο μου χαράξαμε από την αρχή, με τους νέους και παραγωγικούς ανθρώπους στο πλευρό μας, με φρέσκιες ιδέες και με όραμα να φτιάξουμε έναν Δήμο με νέα υλικά.

Η παράταξή μας έχει καθαρό στίγμα, είμαστε η μεγάλη ανεξάρτητη παράταξη των νέων καθημερινών ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους, η παράταξη που έπεισε τη νέα γενιά να ασχοληθεί επιτέλους με τα κοινά, η παράταξη που συνδιαμορφώνει λύσεις με τους δημότες για τους δημότες, αφουγκραζόμενη την κοινωνία και τους προβληματισμούς της.

Όπως έχουμε τονίσει και στην ιδρυτική μας διακήρυξη, η απλή λογική και λιγότερο η απλή αναλογική επιβάλλει τον διάλογο, τις ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις και συνεργασίες, ανάμεσα σε παρατάξεις και κινήσεις πολιτών οι οποίες λειτουργούν συλλογικά, δημοκρατικά, με διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία. Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, στις προσεγγίσεις και στις συγκλίσεις. Λαμβάνοντας όμως την άποψη των πολλών, και όχι του ενός.

Σεβόμενοι την άποψη των συνδημοτών μας λοιπόν, ξεκαθαρίζουμε για μία ακόμα φορά: Η μεγάλη δημοκρατική μας παράταξη συνεχίζει δυναμικά την πορεία της προς τη μεγάλη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Νέα Εποχή θα βρει τον Δήμο Πηνειού νικητή, πρωτοπόρο, γεμάτο νέους ανθρώπους, στο πλευρό κάθε δημότη ανεξαιρέτως. Με τη δική σας στήριξη και τη δική μας αποφασιστικότητα προχωράμε για την επανάσταση του αυτονόητου!

Για την παράταξη «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή»,

Πάνος Θεοδωρακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού