ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συντετριμμένοι στην “οικογένεια” του Επειού-Έχασαν το «λιοντάρι» τους-Εσπευσμένα στην Πάτρα ο Θοδωρής Σάκκος


Συντετριμμένοι είναι στην “οικογένεια” του Επειού Ήλιδας, μετά την είδηση του χαμού του 42χρονου πολίστα της ομάδας, Κωνσταντίνου Αντίοχου. Ένας αθλητής πραγματικός, ο οποίος καθημερινά προπονούνταν στο νερό, είτε στην πισίνα για πόλο, είτε στη θάλασσα όπου αγαπούσε το ψαροτούφεκο.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Ένας αθλητής ο οποίος είχε υποβληθεί σε όλα τα τεστ και τους ιατρικούς ελέγχους, ένας αθλητής ο οποίος δεν είχε καμία απολύτως ένδειξη προβλήματος στην καρδιά. Και μάλιστα όταν μιλάμε για πολίστες, μιλάμε για πραγματικούς αθλητές, καθώς η υδατοσφαίριση είναι ένα άθλημα το οποίο ξεπερνάει πολλές φορές τα ανθρώπινα όρια. Ο Κώστας Αντίοχος, σκόραρε τα δυο τελευταία του γκολ, στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Πάτρα. Είχε πάρει την απόφαση να μετακινηθεί από τον Επειό στη ΝΕΠ, προκειμένου να βοηθήσει την πατρινή ομάδα τη νέα σεζόν. Στο χθεσινό φιλικό, ήταν ο κορυφαίος στην πισίνα. Είχε όπως είπαμε σκοράρει και δυο τέρματα και ο προπονητής αποφάσισε να τον βγάλει, προκειμένου να βάλει κάποιους νεαρούς, να τους δώσει και σε αυτούς λίγο χρόνο συμμετοχής, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες. Ο Κώστας Αντίοχος, βγήκε και κάθισε στο πλακάκι, λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει μέσα στην πισίνα έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Ο Κώστας Αντίοχος, ένας αθλητής παθιασμένος με το πόλο, βασικός πρωταγωνιστής στη μεγάλη προσπάθεια του Επειού για άνοδο στην Α2 κατηγορία. Μάλιστα, στο πιο κρίσιμο ματς της ομάδας του αποβλήθηκε από τον διαιτητή, μια αποβολή η οποία ίσως αν δεν είχε έρθει, να είχε οδηγήσει τον Επειό ακόμα και στην άνοδο. Ένας Επειός, ο οποίος χωρίς το «λιοντάρι» του, «λύγισε» στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Όπως βέβαια ο σύλλογος της Αμαλιάδας, «λύγισε» ξανά σήμερα, μαθαίνοντας τα δυσάρεστα νέα. Η Εξόδιος Ακολουθία, τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, μέσα σε πλήθος κόσμου, ο οποίος συγκλονισμένος από το συμβάν, έσπευσε για το «αντίο» στον αγαπητό σε όλους Κώστα Αντίοχο. Ο Πρόεδρος του Επειού, Θοδωρής Σάκκος, μετέβη εσπευσμένα στην Πάτρα για τον λόγο αυτό, πριν επιστρέψει ξανά στην Αμαλιάδα για να διευθετήσει θέματα του συλλόγου.