«Σχέδιο επί χάρτου-Φρανκενστάιν» της ΕΠΟ, το οποίο θα «γονατίσει» το ηλειακό ποδόσφαιρο

spot_img

Προτεινόμενα

Σχέδιο οικονομικής εξόντωσης των ηλειακών ομάδων εξυφαίνεται από την ΕΠΟ τις τελευταίες μέρες και ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδία, σχεδιάζει να μεταφέρει τις ομάδες  Γ’ Εθνικής της Ηλείας και της Αχαΐας, σε όμιλο με αθηναϊκές ομάδες, τη Χαλκίδα, αλλά και ομάδες του Αιγαίου.

Μετά το μαγείρεμα που έγινε σε βάρος της Μεσσηνίας, αλλά και τις πιέσεις τόσο από πλευράς αθηναϊκών ομάδων (οι οποίες δεν ήθελαν την Καλαμάτα), αλλά και από την πλευρά της Καλαμάτας, το σενάριο αυτό «κάηκε». Και τη «νύφη», θα πληρώσουν οι ομάδες της Ηλείας και της Αχαΐας.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΠΟ πάει να δημιουργήσει έναν άξονα με ομάδες της Λακωνίας, της Μεσσηνίας, της Αρκαδίας και της Αργολίδας, εξαιρώντας την Ηλεία και την Αχαΐα, με το σκεπτικό ότι «δεν μπορεί κάθε χρόνο η Αργολίδα να ταξιδεύει στα νησιά».

Ένα τέτοιο σενάριο φυσικά, αναμένεται να αποτελέσει ταφόπλακα για τις ηλειακές ομάδες, οι οποίες θα γονατίσουν οικονομικά, έχοντας να αντιμετωπίσουν το υψηλό κόστος μετακινήσεων, καθώς και το υψηλό κόστος διανυκτερεύσεων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα