ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για τη ληστεία του Αστυνομικού – Σύλληψη για κλοπή


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τεσσάρων αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι στη Νέα Μανωλάδα, προσέγγισαν με αυτοκίνητο έναν 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει προσωρινή στάση με το αυτοκίνητο του.

Δύο από τους δράστες, αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο και τραυμάτισαν με μαχαίρι τον παθόντα στην κοιλιά και στο δεξί του χέρι, ενώ στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (480) ευρώ και μια τραπεζική κάρτα.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο των συνεργών τους και τράπηκαν σε φυγή.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Σκουροχώρι Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας 37χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφαίρεσαν δύο χρυσά κοσμήματα, ενώ κατά τη διαφυγή τους ο 37χρονος ακινητοποιήθηκε από περίοικους και συνελήφθη.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο συνεργών του συλληφθέντα, ενώ τα κοσμήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.