Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

Σχολικό ποδόσφαιρο: Τη Δευτέρα το ΓΕΛ Γαστούνης υποδέχεται το ΓΕΛ Ρίου

spot_img

Ένα σπουδαίο παιχνίδι σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου διεξάγεται την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί στις 10:30μ.μ.. Το Γενικό Λύκειο Γαστούνης, πρωταθλητής στην Ηλεία, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ μέχρι τώρα, υποδέχεται για τον δεύτερο γύρο του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος, την πρωταθλήτρια Αχαΐας, ομάδα του ΓΕΛ Ρίου.

Το Λύκειο της Γαστούνης, το οποίο έχει μια «χρυσή» φουρνιά ποδοσφαιριστών, με βάση του τον Αίαντα Γαστούνης, παιδιά τα οποία χρόνια τώρα δουλεύουν συστηματικά στην πρώτη ομάδα του Αίαντα, αντιμετωπίζει μια εξαιρετική ομάδα, η οποία διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές μέλη της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Αχαΐας.

Η ηλειακή εκπροσώπηση, με παίκτες όπως ο Δουλαβέρης, ο Παπασωτηρίου, ο Μουτσάι, ο Μαραγαρίτης, ο Τσαγρής, ο Κρίκος, ο Καρίνα και πολλοί άλλοι, προσθέτουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή συνάντηση, καθώς μιλάμε πραγματικά για μια συνάντηση στην οποία θα κυριαρχήσει το «μέλλον» του ηλειακού και του αχαϊκού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα