Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

Σχολικό ποδόσφαιρο: Το 2ο ΓΕΛ Ζακύνθου αντίπαλος του ΓΕΛ Γαστούνης

spot_img

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο πρώτο μέρος από το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας, το ΓΕΛ Ζακύνθου, πέτυχε την ολική ανατροπή σήμερα στο νησί. Επικράτησε με 4-2 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας-Κύπρου.

Την Παρασκευή, στο γήπεδο “Ζακυνθίων Ολυμπιονικών”, θα υποδεχθεί τα… wonderkids της Γαστούνης, σε ένα μεγάλο ματς. Το ΓΕΛ Μεσσηνίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία και μάλιστα έχει καταθέσει ένσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή το ματς της Παρασκευής είναι πολύ κρίσιμο, στη Γαστούνη επικρατεί ανησυχία και έχει ζητηθεί η παρέμβαση του Δημάρχου, έτσι ώστε να διασφαλιστεί μια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική διαιτησία. Στα παιχνίδια του σχολικού πρωταθλήματος, παρατηρείται το φαινόμενο να μην σφυρίζουν αξιολογημένοι διαιτητές, αλλά γυμναστές, τους οποίους χαρακτηρίζει το στοιχείο της εντοπιότητας. Είναι ακόμα ένα σημαντικό πρόβλημα αξιοπιστίας και αυτό, καθώς διακυβεύονται μόρια τα οποία κερδίζουν οι αθλητές οι οποίοι θα κερδίσουν την πρωτιά στην Ελλάδα.

Οι παίκτες του 2ου ΓΕΛ Ζακύνθου είναι οι: Ζήβας, Μπιτσιάνης, Γιοβάνης, Μπελέρης, Φυτόπουλος, Σαλλία, Μπεζάτι, Τσουκαλάς, Καψάσκης, Λούτας, Κοτσώνης, Κάτσενος, Τσάνης, Μουλιάτης, Καψάσκης Θ., Μαλούχος, Τζαμαλής, Κούτσι.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα