ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχόλιο του Άρη Κουλούρη ενόψει εκλογών της ΕΠΟ (βίντεο)


Θέση για τα όσα ακούγονται ή γράφονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΟ, τον προσεχή Οκτώβριο, πήρε μέσα από ένα σύντομο σχόλιό του ο Άρης Κουλούρης, στην εκδήλωση παράδοσης των δωρεάν στολών από την ΕΠΣΗ προς τα σωματεία. Ταυτόχρονα, πήρε και θέση σχετικά με την παραίτηση του Αντώνη Καραγιάννη από την Επιτροπή Διαιτησίας. 

Η δήλωσή του αναφορικά με την παραίτηση, αναφέρει τα εξής: «Η Ε.Ε/ΕΠΣΗ, αφουγκραζόμενη την οικονομική στενότητα των σωματείων, αποφάσισε στην προηγούμενη συνεδρίαση της την κατάργηση του ορισμού παρατηρητών διαιτησίας στην Α2 Ανθούλης κατηγορία, προσπαθώντας να δώσει μία οικονομική ανάσα στα δοκιμαζόμενα σωματεία.
Την απόφαση αυτή μετέφερα στην Επιτροπή Διαιτησίας και οι κ.κ. Κυριακάκης Στέλιος (Πρόεδρος) και Σταθόπουλος Παναγιώτης (Μέλος) σεβόμενοι τον αγώνα των Ηλείων παραγόντων και αντιλαμβανόμενοι την σκληρή οικονομική πραγματικότητα αποδέχθηκαν ως όφειλαν την απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ.
Ο κ. Καραγιάννης Αντώνης παραβλέποντας την απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ, δείχνοντας ασέβεια στην επιλογή και στήριξη του από τα Ηλειακά σωματεία και μη αντιλαμβανόμενος την σκληρή οικονομική πραγματικότητα, επέμεινε στον ορισμό παρατηρητών διαιτησίας επικαλούμενος οφέλη για την Ηλειακή Διαιτησία ∙ αντιπρόταση δική μου για δωρεάν κάλυψη των αγώνων από τους παρατηρητές διαιτησίας δεν την έκανε δεκτή δυστυχώς.
Ως εκ τούτου η παραίτηση του θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την πορεία μας στο ποδόσφαιρο, στηρίζοντας τα σωματεία και τους λοιπούς εμπλεκόμενους, προστατεύοντας τους από μικροπρέπειες και εμμονές.
Καλές Γιορτές».

Δείτε εδώ το βίντεο με το σχόλιο του Άρη Κουλούρη ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΕΠΟ: