Σωκράτης Σωτηρόπουλος: «Ανοιχτός ο δρόμος για κινητοποιήσεις» (Ηχητικό)

spot_img

Προτεινόμενα

Το «άδειασμα» του Νοσοκομείου Αμαλιάδας από το προσωπικό του, προκειμένου να στελεχωθεί η μονάδα Covid του Νοσοκομείου Πύργου, απασχόλησε και τη σημερινή διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του «Ilia.News», η οποία φιλοξένησε τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Σωκράτη Σωτηρόπουλο.

«Η Διοίκηση είναι άκαμπτη, δεν παίρνει τίποτα πίσω, δεν αλλάζει γνώμη και αυτό θα επιφέρει σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα. Είναι ανοιχτός ο δρόμος για κινητοποιήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σωτηρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αντιπρόταση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας που «έπεσε στο κενό» και αφορούσε στη λειτουργία της μονάδας Covid στον Πύργο με την επιστροφή 11 ατόμων του προσωπικού στην Αμαλιάδα.

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει» είπε ο κ. Σωτηρόπουλος και συνέχισε: «Με πρόσχημα την πανδημία αδειάζουν το Νοσοκομείο από προσωπικό. Τα 22 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό και 2 γιατροί είναι πολύ μεγάλο νούμερο για να φύγει αυτή τη στιγμή από το Νοσοκομείο. Δεν είμαστε αρνητικοί στο να γίνει μονάδα covid στο Νοσοκομείο του Πύργου, που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, είμαστε πολύ επιφυλακτικοί στο τι θα μείνει πίσω».

Τέλος, ο κ. Σωτηρόπουλος ζήτησε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούν και να γίνουν όλοι κοινωνοί του προβλήματος, ενώ προανήγγειλε καθημερινές, δυναμικές κινητοποιήσεις, σε όλους τους τομείς».

( Από 15:00 )

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα