ΗΛΕΙΑ OIKONOMIA ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Σωματείο  Λαϊκής Αγοράς «Αναγέννηση»: «Μας έχουν πεταμένους και απροστάτευτους σε μια άκρη της πόλης»…


Απαξίωση και εγκατάλειψη δηλώνουν ότι δέχονται από τη Δημοτική Αρχή Ήλιδας οι παραγωγοί – πωλητές αγροτικών προϊόντων του Σωματείου Λαϊκών Αγορών «Αναγέννηση», οι οποίοι είδαν το μεροκάματό τους να εξαφανίζεται, τη στιγμή που τα καλλιεργητικά κόστη «τρέχουν» αλλά και ο δήμος θέλει τα τέλη του για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

«Έχουμε τόσο σοβαρά προβλήματα και ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Λυμπέρης δεν δέχεται να μιλήσουμε, να συνεννοηθούμε, για να βρούμε μια λύση. Τον ενδιαφέρουν προφανώς μόνο τα super market» είπε στο «Ilia.news» ο εκπρόσωπος του Σωματείου Λαϊκών Αγορών «Αναγέννηση» και συνέχισε: «Μας έχουν πεταμένους σε μια άκρη της πόλης, όταν σε άλλες πόλεις, σε άλλους νομούς, οι λαϊκές αγορές γίνονται μέσα στην πόλη. Τα τέλη μόνο θέλει να εισπράττει και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο…».

Συνεχίζοντας ο εκπρόσωπος του Σωματείου Αναγέννησης αναφέρει: «Είμαστε στο χώρο της λαϊκής, κρατάμε αποστάσεις, αλλά και εμείς και ο κόσμος είμαστε τελείως απροστάτευτοι. Δεν έρχεται στη λαϊκή Δημοτική Αστυνομία, κλέβουν πορτοφόλια, ο κόσμος αλλά και εμείς οι πωλητές έχουμε αγανακτήσει… Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό η κατάσταση. Πρέπει να βρεθούν λύσεις τώρα. Ο κ. Λυμπέρης πρέπει να καθίσει να μας ακούσει και όχι να μας απαξιώνει έτσι».