ΠΗΝΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑ

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Τραγανού “Η ΕΛΠΙΔΑ” : Εθελοντική Αιμοδοσία στις 22 Οκτωβρίου


Ο Σύλλογός μας έχει ως σκοπό την διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσία και την εξασφάλιση αίματος στα μέλη και την οικογένειά τους ( όπως αυτή ορίζεται στο καταστατικό του Συλλόγου άμεσα και σε όποια ποσότητα χρειαστεί).

Επίσης, κάθε μέλος του Συλλόγου δικαιούται μια φορά το χρόνο δωρεάν αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις από το Κέντρο Αιμοδοσία του Γ.Π.Ν. Πατρών “Άγιος Ανδρέας”, ως αναγνώριση της εθελοντικής προσφοράς του.

Για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου, πρέπει να είναι ηλικία 18-65 ετών και να δίνει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο αίμα στις αιμοληψίες που πραγματοποιεί ο Σύλλογος.

Πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας, ώστε να κινητοποιηθούν όλοι και περισσότεροι συμπολίτες μας, να μετάσχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιεί ο Σύλλογός μας, τονίζοντας ότι με την πράξη τους αυτή μπορεί ο καθένας από μας να γίνει αγγελιοφόρος των αξιών που ο κοινωνικός εθελοντισμός πρεσβεύει.

Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί πράξη αγάπης και ανθρωπιάς στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Λίγο αίμα μπορεί να σώσει μια ζωή

Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης σήμερα.

Πρόσφερε το αίμα σου στην Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και από ώρα 9:30 έως 13:00, στο Δημαρχείο της Δημοτικής Κοινότητας Τραγανού.