ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΥΡΓΟΥ

Σύλλογος νέων Καταραχίου σε συνεργασία με το Εθελοντικό Γραφείο Πύργου πραγματοποίησε δράση με θέμα τον καθαρισμό

  • 6
    Shares

Χθες το απόγευμα, στις 5/6/2020 ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου σε συνεργασία με το Εθελοντικό Γραφείο Πύργου πραγματοποίησε δράση με θέμα τον καθαρισμό και καλλωπισμό της περιοχής του Καταραχίου. Σε συνεργασία με το Δήμο, οι νέοι της περιοχής μας συγκεντρώθηκαν με σκοπό να οριοθετήσουν και να ομορφύνουν το χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών, φύτεψαν λουλούδια και έβαλαν λίγο χρώμα στην γκρίζα εικόνα της περιοχής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε
τον κύριο Γιάννη Πλεμμένο από το Εθελοντικό Γραφείο Πύργου, τον Δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο, τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου, τον κύριο Λάμπη Αριστειδόπουλο καθώς και τον κύριο Γιάννη Αργυρόπουλο από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας. Η παραπάνω δράση έγινε με τη στήριξη των επιχειρηματιών του τόπου μας, η συμβολή των οποίων οδήγησε αυτό το εγχείρημα σε πλήρη επιτυχία.

Είναι πλέον η στιγμή να σταματήσουμε να παραπονιόμαστε για όσα συμβαίνουν γύρω μας και να αρχίσουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι να ευαισθητοποιούμαστε και να αναλαμβάνουμε δράση ως ενεργοί πολίτες του τόπου μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από την ομάδα μας γι’αυτό και περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή ακόμη περισσότερων νέων.

Ετοιμαζομαστε σε συνεργασία με το γραφείο εθελοντισμού να γίνεται εβδομαδιαίως και μια δράση καθαρισμού και καλλωπισμού σε περιοχές του δήμου μας! Καλούμε όλους τους ενεργούς συλλόγους να συμμετέχουν σε αυτές!


  • 6
    Shares