Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας Ιταλίας και Costa Nostrum

spot_img

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας Ιταλίας και Costa NostrumΤο Επιμελητήριο Ηλείας με στόχο την ανάδειξη των παραλιών και την αναβάθμιση του τουρισμού υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με την ένωση των Ιταλικών επιμελητηρίων Assonautica Italiana και την start up επιχειρηματική ομάδα Costa Nostrum που ειδικεύεται στην πιστοποίηση των παραλιών της Μεσογείου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας και αναπτύχθηκε το σκεπτικό της συνεργασίας και οι προοπτικές στο τουρισμό μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Μπρίντεζι τόνισε πως στόχος είναι να πιστοποιηθούν και να ισχυροποιηθούν οι ελληνικές παραλίες αποκτώντας μεγάλο μερίδιο στην τουριστική αγορά. Ο ιδρυτής της  Costa Nostrum Βασίλης Ζησιμόπουλος ανέλυσε το όραμα της καινοτόμου εταιρίας  και τον τρόπο που φιλοδοξεί να πετύχει τον στόχο της. Με την σειράτου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Νικολούτσος υπογράμμισε την αναγκαιότητα βελτίωσης του ηλειακού  τουρισμού.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα