ΗΛΕΙΑ

Τάε Κβον Ντο: Τέσσερα μετάλλια για τον Πέλοπα Πύργου

  • 7
    Shares

Σημαντικές διακρίσεις σημείωσε ο Πέλοψ Πύργου, ο οποίος  συμμετείχε με οκτώ αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο και με μια αθλήτρια στο Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.

Ο απολογισμός ήταν δυο αργυρά μετάλλια και δύο χάλκινα. Τα αργυρά μετάλλια στην κατηγορία εφήβων/νεανίδων κατέκτησαν οι Θεοδώρα Μπίνη και Μάριος Βασιλόπουλος, ενώ τα χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία παίδων κορασίδων κατέκτησαν οι Παναγιώτης Καρακατσάνης και Νίκος Διονυσακόπουλος. Στην πέμπτη θέση της κατηγορίας τους παρέμειναν οι Δημήτρης Παπανδρινόπουλος, Ειρήνη Κατσωνοπούλου, Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος και Λευτέρης Αράπης, έπειτα απο μια εκπληκτική προσπάθεια και παρουσία στα τατάμι του ΣΕΦ.

Οι επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου στο Κύπελλο Ελλάδος ήρθαν να συμπληρωθούν με τη μεγάλη διάκριση της Αλεξάνδρας Μπίνη που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών την περασμένη Πέμπτη. Πολύ καλή παρουσία είχε και η αθλήτρια του συλλόγου Ναταλία Κοτταρά, η οποία που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Τεχνικό πρωτάθλημα παραμένοντας στα προκριματικά του Πρωταθλήματος.


  • 7
    Shares