ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ

Τάκης Αντωνακόπουλος : « Άμεσα, με ασφάλεια και δικά μας μέσα, η διανομή Τ.Ε.Β.Α. στο Δήμο μας»

  • 19
    Shares

Η πανδημία του κορονοϊού και τα συνεχιζόμενα μέτρα  του κράτους για τη πρόληψη και τη διασπορά του, έχουν καταστήσει μέχρι στιγμής αδύνατη τη διανομή των Τ.Ε.Β.Α.  (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) που  υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών σε αρκετούς δικαιούχους και στο Δήμο Πύργου.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, επισκέφθηκε – προ ημερών- τον Αντιπεριφερειαρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο και πρότεινε, τον από κοινού συντονισμό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, με τις δομές της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (διαχείριση του προγράμματος), για την άμεση παροχή των Τ.Ε.Β.Α. τις επόμενες μέρες.

Συμπληρώνοντας ο Δήμαρχος Πύργου τόνισε για το συγκεκριμένο ζήτημα :  «Έχουμε υποχρέωση  να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Τα Τ.Ε.Β.Α. αφορούν ανθρώπους, μακροχρόνια άνεργους, χαμηλών εισοδημάτων, οικονομικά αδύνατους  κ.τ.λ., που δεν έχουν κανένα οικονομικό βοήθημα στήριξης από τα μέτρα που ανακοινώνονται καθημερινά από τις αρχές. Πρέπει να είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο»


  • 19
    Shares