ΗΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ

Τάκης Αντωνακόπουλος :«Να αναδειχθεί ο αθλητισμός με δράσεις  ουσίας και όχι εντυπωσιασμού»

  • 6
    Shares

Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με τον Επιστημονικό Σύλλογο Γυμναστών Νομού  Ηλείας

Τις θέσεις και τις απόψεις του για τον αθλητισμό στο Δήμο Πύργου, ανέπτυξε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε το Σάββατο – στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο- με τον Επιστημονικό Σύλλογο Γυμναστών Νομού Ηλείας (ΕΣΠΦΑΝΗ).

Ο κ. Αντωνακόπουλος τόνισε ότι βασικός του στόχος είναι η ανάδειξη του αθλητισμού, με δράσεις που θα έχουν ουσία και όχι για λόγους εντυπωσιασμού όπως γίνονταν τα τελευταία χρόνια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ο αθλητισμός προάγει και βελτιώνει τον άνθρωπο. Αναδεικνύει δυνατότητες και ταλέντα, οξύνει την σκέψη και δίνει υγιή διέξοδο στους συμπολίτες μας και κυρίως στη νεολαία μας που τόσο έχει ανάγκη.   Έχουμε μια διαφορετική φιλοσοφία για το πώς πρέπει να αναδειχθεί στη σωστή του μορφή ο αθλητισμός στο Δήμο Πύργου. Με αυτό το σκεπτικό θα προχωρήσουμε και θα χαράξουμε νέες στρατηγικές μαζί σας ώστε να αναπτύξουμε  τον αθλητισμό στη γη που γέννησε τις Ολυμπιακές αξίες και το ευ αγωνίζεσθε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μείζονα θέματα που αφορούν τις υποδομές στον τομέα του αθλητισμού όπως το Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου, το κολυμβητήριο, τα γήπεδα ποδοσφαίρου, το κλειστό γυμναστήριο Καράτουλα, αθλητικά γεγονότα όπως τα «Βιλαέτεια», κ.α.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πύργου, στις σκέψεις της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία Νομικού Προσώπου ειδικού σκοπού στο Δήμο που θα αφορά τον τομέα του Αθλητισμού.

Τα μέλη του Επιστημονικού Συλλόγου Γυμναστών Ν. Ηλείας τόνισαν ότι θα βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου προκειμένου με τις γνώσεις και την εμπειρία τους να καταθέσουν ένα βασικό σχέδιο με τις προτάσεις τους.

 


  • 6
    Shares