Παρασκευή, 6 Μαΐου, 2022
17.4 C
Pýrgos

Τάκης Καλογερής: «Για το κάθε πενηντάρικο που μαζεύουμε, απολογούμαστε καθημερινά στη Βάρδα»

spot_img

Θέση για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στις τάξεις του Παμβουπρασιακού, με αποκορύφωμα τη χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. να αποβάλλει από την ομάδα ουσιαστικά τρεις ποδοσφαιριστές, πήρε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΒ Τάκης Καλογερής. Ο κ. Καλογερής (φώτο αριστερά με τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Νικολάου), αφού απέφυγε να σχολιάσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά κάνοντας ειδικές αναφορές, ανέφερε:

«Να σας πω την αλήθεια προσωπικά με στενοχώρησε ό,τι συνέβη. Όμως από εκεί και πέρα, σε ορισμένα πράγματα δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Προσωπικά σήμερα το πρωί όλοι στη Βάρδα μου έλεγαν μπράβο. Εμείς που απαρτίζουμε τη διοίκηση του ΠΑΟΒ, δεν είμαστε Μαρινάκηδες. Μεροκαματιάρηδες είμαστε. Ούτε έχουμε έσοδα. Τα βγάζουμε πέρα πενηντάρικο-πενηντάρικο που μαζεύουμε. Και για το κάθε πενηντάρικο την άλλη μέρα πρέπει να δώσουμε απολογία στη Βάρδα. Εάν λοιπόν εμείς, οι οποίοι μαζεύουμε τα λεφτά, απαγορεύεται να έχουμε άποψη, τότε ποιος πρέπει να έχει άποψη; Φυσικά δεν αναφέρομαι σε τεχνικά θέματα. Ουδέποτε η διοίκηση του Παμβουπρασιακού ανακατεύτηκε στα πόδια του προπονητή. Ούτε του κ. Τσίρκοβιτς, ούτε ποτέ κανενός άλλου. Αυτό είναι αρχή μας στην ομάδα. Ούτε φυσικά ποτέ συμπεριφερθήκαμε άσχημα ή προσβλητικά σε κανέναν. Το μαρτυρά η παρουσία στην ομάδα μας κάποιων ποδοσφαιριστών για πολλά χρόνια. Στη Βάρδα δεν έχει χάσει κανένας λεφτά. Κάποιοι έχουν πάρει πάρα πολλά, αρκετά χρόνια τώρα. Μπορείτε να τα υπολογίσετε. Πέρυσι, παρά το γεγονός ότι έγινε το lockdown, σταμάτησαν όλα τα πρωταθλήματα, τα έσοδά μας εκμηδενίστηκαν, εμείς τρέξαμε να μαζέψουμε λεφτά να τακτοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Θυμηθείτε ότι μας ευχαρίστησαν. Εκείνο το οποίο λοιπόν απαιτούμε είναι σεβασμός. Τίποτα άλλο! Και σας ρωτάω εγώ. Πώς γίνεται να υπάρχει ποδοσφαιριστής του Παμβουπρασιακού και την ίδια ώρα στη σελίδα του στο facebook να έχει κεντρική φωτογραφία προφίλ τον εαυτό του με τη φανέλα του Ναυπακτιακού Αστέρα; Αναφέρω ένα μόνο παράδειγμα, απλά και μόνο για να δείξω ορισμένα πράγματα. Πάμε λοιπόν παρακάτω. Η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ., ήταν να απομακρυνθεί από την ομάδα ένας ποδοσφαιριστής. Στους άλλους δυο, επιβλήθηκε τιμωρία για πειθαρχικά παραπτώματα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί, δεν αποδέχθηκαν την τιμωρία τους και αυτόματα τέθηκαν εκτός ομάδας. Σε αυτά τα θέματα είμαστε απόλυτοι. Κανένας δεν μπαίνει πάνω από την ομάδα. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους κανόνες της ομάδας, τίθεται εκτός. Έτσι πορευόμαστε τόσα χρόνια και έτσι θα πορευτούμε και στο μέλλον».

 

Ντόμας και Σαμπανέι δεν θέλησαν να μιλήσουν  

Το ilia.news, επικοινώνησε και με τους άλλους δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την ομάδα, τον Νίκο Ντόμα και τον Θόδωρο Σαμπανέι. Και οι δυο, δεν θέλησαν να πάρουν θέση για τα γεγονότα για την ώρα: «Θα μιλήσω, αλλά θα μιλήσω αργότερα…», ανέφερε ο Νίκος Ντόμας. Ο Θόδωρος Σαμπανέι, στο ίδιο μήκος κύματος, ανέφερε: «Επειδή τα γεγονότα είναι νωπά, δεν είναι σωστό να ειπωθούν εν θερμώ ορισμένα πράγματα. Θα έρθει η ώρα στην οποία θα τοποθετηθώ…».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος 

Νικολακόπουλος: «Είπα ως αρχηγός ότι κριτική στα αποδυτήρια, ασκεί μόνο ο προπονητής»

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα