ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τάσος Παπαδόπουλος: “Η λύση στον Πανηλειακό θα βρεθεί με τις φρέσκες ιδέες των μεν και την εμπειρία των δε”


Ο πυργιώτης την καταγωγή Τάσος Παπαδόπουλος, ατζέντης του ποδοσφαίρου και συνέταιρος του Ντέγιαν Μιλοσέσκι σε επαγγελματικό επίπεδο, παρενέβη με ανάρτησή του και τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον Πανηλειακό. Ο Τάσος Παπαδόπουλος, ο οποίος χαιρέτισε την πρωτοβουλία του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ζήτησε να επικρατήσει συναινετικό πνεύμα:

Η δήλωση του Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

«Αν και Πανηλειακός πολλά χρόνια – όσα πάνω κάτω και στο χώρο του ποδοσφαίρου με διαφορετικούς ρόλους – πρώτη φορά θα τοποθετηθώ σ αυτή την διαδικτυακή ομάδα. Εγώ έγινα Πανηλειακός όταν με τον πατέρα μου ερχόμασταν κάθε δεύτερη Κυριακή απ’ το χωριό μου στο γήπεδο να δούμε την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνα τα μεσημέρια με το Μιλτιαδη Παναγιώτοπουλο και ΕΡΑ ΣΠΟΡ στο διαπασών στο ράδιο πριν φτάσουμε στο γήπεδο. Τότε υπήρχε η τύχη ο Πανηλειακός να βρει έναν άνθρωπο ο οποίος επένδυσε πολλά χρήματα για να φτάσει η ομάδα εκεί που έφτασε και να αλλάξει η ιστορία της. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να ξανασυμβεί. Εγώ θλίβομαι γιατί ενώ ακόμα μια φορά ο Πανηλειακός θα βρεθεί στο τοπικό ποδόσφαιρο δεν κάθεται η τοπική κοινωνία μαζί σε ένα τραπέζι να σκεφτούν τι πρέπει να αλλάξει και όλοι μαζί να προχωρήσουν σε μια αλλαγή που θα είναι η τελευταία προσπάθεια να σωθεί αυτό το ιστορικό σωματειο. Αντίθετα, βλέπω πάλι κόντρες, επιθέσεις, συμφέροντα και ατζέντες λες και υπάρχουν τίποτα εκατομμύρια κρυμμένα στη Συντριαδα και οποίος την ελέγχει θα τα πάρει. Επειδή προσωπικά δε με ενδιαφέρει παραπάνω ποιος θα κληθεί να τρέξει την ομάδα αλλά θλίβομαι με την αρνητική νοοτροπία που υπάρχει, πήρα την πρωτοβουλία να κάνω αυτή την παρέμβαση.

ΥΓ1: Πρόσφατα επένδυσα στην πόλη του Πύργου. Πριν το κάνω υπήρξαν πολλοί που μου είπαν ότι ο Πύργος είναι πεθαμένος και δεν αλλάζει τίποτα. Τελικά δεν ήταν ακριβώς έτσι.

ΥΓ2: Τη λύση θα τη βρείτε όλοι μαζί με τις φρέσκες ιδέες των μεν και την εμπειρία των δε. Με προσωπικές επιθέσεις και προσβολές το μόνο που καταφέρνετε είναι να μην ξανά ασχοληθεί ποτέ κανένας.

ΥΓ3: Θα έπρεπε να καλωσορίζετε το οποίο ενδιαφέρον και νέες προτάσεις όπως αυτή του Μιλοσεσκι γιατί δε βλέπω και πολλούς άλλους νέους ανθρώπους να δείχνουν ενδιαφέρον με το δικό τους τρόπο. Κι αυτό είναι ανησυχητικό. Αν οι παλιοί αντιμετωπίζετε τέτοιο ενδιαφέρον με εχθρικότητα τότε αναπόφευκτα αργά η γρήγορα ο Πυρσός θα σβήσει οριστικά…

Με εκτίμηση

Τάσος Παπαδόπουλος»