Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

Τρεις Ηλείοι και ένας Μεσσήνιος πορτέρο «πέταξαν» σήμερα το πρωί για τη Μαδρίτη

spot_img

Το λεξικό της ισπανικής γλώσσας περιλαμβάνει ένα ελληνικό γράμμα, το αποκαλούμενο Y griega, δηλαδή το ύψιλον το δικό μας. Η ποδοσφαιρική γλώσσα, περιλαμβάνει ένα ακόμα, το Λάμδα, που είναι η κίνηση της προέκτασης των ποδιών σε σχήμα Λ, με σκοπό να αυξηθεί ο όγκος του τερματοφύλακα και να αποκρούσει με τα πόδια. Μια κίνηση, σήμα κατατεθέν της ισπανικής σχολής τερματοφυλάκων.

Σε αυτή την πολύ σημαντική και προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, βρίσκονται από σήμερα τρεις Ηλείοι νεαροί τερματοφύλακες, καθώς και ένας Μεσσήνιος, αθλητές της Goalkeeper School Academy του Ανδρέα Αντωνόπουλου.

Οι τερματοφύλακες (όλοι τους 12-16 ετών), είναι οι Ηλίας Γκογκάκης (Νίκη Τραγανού), Γιώργος Παππάς (σχολή Ολυμπιακου Σ.Φ.Π.-Πύργου), Γιώργος Δημητρακόπουλος (Νίκη Τραγανού) και Στράτος Παπανικολός (Εθνικός Μελιγαλά). Συνολικά η αποστολή, θα είναι 13 τερματοφύλακες από ολόκληρη την Ελλάδα, αθλητές του δικτύου.

Οι τερματοφύλακες, πέταξαν το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα για τη χώρα της Ιβηρικής, όπου θα συμμετάσχουν σε διεθνές καμπ εκπαίδευσης και αξιολόγησης τερματοφυλάκων. Θα παραμείνουν τέσσερις μέρες στις εγκαταστάσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης. Εν συνεχεία θα μεταβούν για μια μέρα στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, για μια μέρα της Φουενλαμπράδα και μια τελευταία μέρα στο προπονητικό κέντρο της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μια εβδομάδα γεμάτη ποδοσφαιρικές παραστάσεις, στη χώρα των μεγάλων «Αρκέρος», όπου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες , πλάι σε κορυφαίους δασκάλους της τέχνης του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Πανελληνίου Δικτύου Τερματοφυλάκων Χρήστο Λάμπρου, οι τερματοφύλακες οι οποίοι θα πάνε και θα είναι απ’ όλη την Ελλάδα, επελέγησαν και κρίθηκαν έτοιμοι για να πάνε. Ο στόχος αυτός του ταξιδιού, εκτός από την εκπαίδευση είναι και η αξιολόγηση, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά, το όνειρο να γίνει πιο χειροπιαστό όνειρο, άρα και ο πήχης ψηλότερα και η βελτίωση πιο ραγδαία.

Τρεις Ηλείοι και ένας Μεσσήνιος πορτέρο «πέταξαν» σήμερα το πρωί για τη Μαδρίτη Τρεις Ηλείοι και ένας Μεσσήνιος πορτέρο «πέταξαν» σήμερα το πρωί για τη Μαδρίτη Τρεις Ηλείοι και ένας Μεσσήνιος πορτέρο «πέταξαν» σήμερα το πρωί για τη Μαδρίτη

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα