ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΗΛΕΙΑ

Τί γίνεται αν δεν δηλώσει μια ηλειακή ομάδα συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική ή στο Κύπελλο Ελλάδας  


O νέος ΚΑΠ ψηφίστηκε από την ΕΠΟ, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και τέθηκε σε ισχύ. Με βάση αυτόν, η Νίκη Τραγανού, αν δεν δηλώσει συμμετοχή, δικαιούται να παίξει στην Α1 Dedalos, χωρίς περαιτέρω επιπτώσεις. Τη θέση της, παίρνει η Δόξα Νέας Μανολάδας. Αν και η Δόξα Νέας Μανολάδας δεν δεχθεί να παίξει στη Γ΄ Εθνική, τότε τη θέση της παίρνει ο Ξενοφών Κρεστένων. Εάν ούτε ο Ξενοφών δεχθεί να παίξει στη Γ΄ Εθνική, τότε η Ηλεία θα μείνει με λιγότερη ομάδα στη Γ΄ Εθνική, καθώς η θέση δεν θα καλυφθεί.

Εάν τώρα κάποια άλλη ομάδα από εκείνες που παρέμειναν στη Γ΄ Εθνική (π.χ. Αστέρας, Πανηλειακός, ΠΑΟΒ), δεν δηλώσουν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην Α1 Dedalos, χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Εάν δεν δηλώσουν ούτε εκεί συμμετοχή, μένουν για ένα χρόνο ανενεργές και δικαιούνται να κατέβουν του χρόνου στην Α2 Sinner Café.  Εάν κάποια ομάδα από αυτές δεν δηλώσει συμμετοχή, η θέση της Ηλείας χάνεται και δεν αναπληρώνεται από άλλη ομάδα.

Η συμμετοχή των ομάδων στη Γ΄ Εθνική, πρέπει να δηλωθεί μέχρι τις 14 Αυγούστου.

 

Το Κύπελλο Ελλάδας

Τέλος, σχετικά με το Κύπελλο Ελλάδας, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή του Αστέρα Αμαλιάδας, με βάση την προκήρυξη. Σε περίπτωση που αποφασίσει να μην συμμετάσχει, τη θέση του θα πάρει ο Ξενοφών Κρεστένων, ως φιναλίστ. Εάν δεν δηλώσει ούτε ο Ξενοφών, Ηλεία θα μείνει χωρίς εκπρόσωπο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η συμμετοχή πρέπει να δηλωθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου.