«Ταλαιπωρία» μετά θάνατον του άτυχου Άγγελου Φιλιππόπουλου! Παραμένει μια εβδομάδα άταφος…

spot_img

Προτεινόμενα

Χωρίς ταφή παραμένει ακόμη  η σορός του Άγγελου Φιλιππόπουλου, εδώ και μία εβδομάδα στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών!

Ο άτυχος 32χρονος έχασε τη ζωή του στις 22 Αυγούστου, σε εργατικό δυστύχημα στη μονάδα επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στα Λεχαινά του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ωστόσο στο διάστημα που μεσολάβησε η ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών δεν  προχώρησε  ακόμα στη νεκροψία-νεκροτομή, ζητώντας  να υπάρξει έγκριση από την Εισαγγελία στους διορισμούς τεχνικών συμβούλων, παρότι η οικογένεια είχε αιτηθεί από την ημέρα του θανάτου τεχνικό σύμβουλο, μέσω των Αστυνομικών Αρχών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε περίπτωση κακουργήματος γίνεται δεκτή η παρουσία τεχνικών συμβούλων στη διαδικασία, ειδάλλως σε άλλες περιπτώσεις απαιτείται η έγκριση από την Εισαγγελία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο η ιατροδικαστική υπηρεσία δεν δέχεται την παρουσία τεχνικών συμβούλων λόγω της άσκησης δίωξης για πλημμέλημα , εξ αμελείας.

Έτσι έχει δοθεί ένα περιθώριο έως σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι, είτε βάσει εγκρίσεως να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή παρουσία τεχνικών συμβούλων, είτε να προχωρήσει από τον ιατροδικαστή υπηρεσίας.

 

Τραγικές φιγούρες σε όλη αυτή την τραγελαφική υπόθεση  είναι τα μέλη της οικογένειας του Άγγελου Φιλιππόπουλου και συγκεκριμένα η σύζυγός του και τα δύο μικρά παιδιά τους ηλικίας 5 ετών και 9 μηνών.

Από την πλευρά της εξάλλου η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας του Άγγελου Φιλιππόπουλου κα Χρυσή Στεργιοπούλου,  σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ τόνισε ότι η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην Εισαγγελία και στην Αστυνομία και είναι διατεθειμένη να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά παντός υπευθύνου in rem αν είναι απαραίτητο για την σύμπραξη τεχνικού συμβούλου .

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα